La institució insular aportarà 22.000 euros per ajudar a la Pimef a dur endavant aquestes polítiques que es materialitzaran amb projectes d'actualització de conceptes i estratègies de màrqueting. FOTO: Formenteraavui.com

FONT: FORMENTERAAVUI.COM, 29 JUNY 2017

Pep Toni Bartolomé Tur
El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Pep Mayans, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues administracions per impulsar polítiques de formació i assessorament als empresaris de l’illa i coordinar-se amb l’àrea de Comerç del Consell Insular de Formentera per col·laborar amb campanyes que beneficien al petit comerç, entre d’altres.

Amb aquest conveni, la institució aportarà 22.000 euros per ajudar a la Pimef a dur endavant aquestes polítiques que es materialitzaran amb projectes d’actualització de
conceptes i estratègies de màrqueting aplicades amb els quals oferiran les eines necessàries que permetin al comerç de Formentera dinamitzar la seva activitat.

LA Pimef farà jornades formatives que es duran a terme durant les temporades de menor activitat empresarial de l’any 2017, per tal que un major nombre de persones es puguin beneficiar d’aquestes accions. Les principals branques d’actuació, seran: comerç, restauració i serveis. També s’oferirà un servei d’assessorament als ciutadans de l’illa tan pel que fa a la creació d’empreses, com l’assessorament al petit comerç o en prevenció de riscos laborals.

Com a novetat, la Gerent de Pimef col·laborarà amb la conselleria de Comerç per desenvolupar campanyes com la de Compra a Casa, fer la gestió, seguiment i actualització de continguts de l’APP “Formentera 365”, o ajudar a la promoció del Save Posidonia Project, entre d’altres.

 

Contacto

PIMEEF EIVISSA

Avda. España 18-20 1º
07800 Eivissa
Tel. 971302911

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

PIME FORMENTERA

Avda. de Isidor Macabich, 2-1º
07860 Sant Francesc Xavier - Formentera
Tel. 971322520

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

INFORMACIÓN DE COOKIES: Las cookies son archivos que se pueden descargar en su equipo a través de las páginas web. Son herramientas que tienen un papel esencial para la prestación de numerosos servicios de la sociedad de la información. Entre otros, permiten a una página web almacenar y recuperar información sobre los hábitos de navegación de un usuario o de su equipo y, dependiendo de la información obtenida, se pueden utilizar para reconocer al usuario y mejorar el servicio ofrecido. Mas información