SERVICIOS DE ASESORAMIENTO

Para dar un mejor y más completo servicio a las empresas asociadas, PIMEEF se estructura funcionalmente en Departamentos

¿Quieres formar parte de PIMEEF ?

La Pimeef critica el retard, i considera que podria ser una eina molt útil per lluitar contra les amenaces del comerç. FOTO: Youtube.

FUENTE: IB3 NOTÍCIES, 3 ABRIL 2019

Claudia Roig
El Consell d’Eivissa encara no ha aprovat el pla d’equipaments comercials, amb el qual volen restringir les grans superfícies. Un pla del que ja disposen Mallorca i Menorca. Des del Consell d’Eivissa reconeixen que ja no hi haurà temps d’aprovar-lo aquesta legislatura. La Pimeef critica el retard, i considera que podria ser una eina molt útil per lluitar contra les grans amenaces del comerç, com la competència d’Internet.

En els pròxims dies obrirà a Eivissa un nou supermercat de la cadena alemanya Aldi. Un tipus de comerç que no agrada als petits comerciants, que es veuen cada dia més amenaçats per les grans superfícies, la venda per internet i els alts preus dels lloguers. Per això, reclamen un pla d’equipaments comercials.

El Consell l’any passat va elaborar un cens comercial, que va xifrar en 2.060 el nombre d’establiments, la meitat al municipi d’Eivissa. Reconeixen el retard del pla de comerç, que s’haurà d’aprovar ja en la pròxima legislatura. La intenció és apostar pel petit i mitjà comerç.

La Pimeef reclama també que s’ampliï la superfície de polígons industrials que, ara, diuen, és totalment insuficient. Tant el Consell com els petits i mitjans empresaris coincideixen, això sí, que el petit comerç necessita, en molts casos, reinventar-se i obrir-se a internet.

Contacto

PIMEEF EIVISSA

Avda. España 18-20 1º
07800 Eivissa
Tel. 971302911

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

PIME FORMENTERA

Avda. de Isidor Macabich, 2-1º
07860 Sant Francesc Xavier - Formentera
Tel. 971322520

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

INFORMACIÓN DE COOKIES: Las cookies son archivos que se pueden descargar en su equipo a través de las páginas web. Son herramientas que tienen un papel esencial para la prestación de numerosos servicios de la sociedad de la información. Entre otros, permiten a una página web almacenar y recuperar información sobre los hábitos de navegación de un usuario o de su equipo y, dependiendo de la información obtenida, se pueden utilizar para reconocer al usuario y mejorar el servicio ofrecido. Mas información